Forebyggende Tiltak

Hva kan DU gjøre selv?

"Alle", inklusive politikere og helsearbeidere, er enige om at befolkningen bør ta større ansvar for egen helse. For å kunne gjøre dette trenger man informasjon og tilgang på hjelpemidler til selvhjelp, som for eksempel kosttilskudd og urter.

Legemiddellovgivningen hindrer i dag at produsenter kan skrive på pakningen av helsekostprodukter at de faktisk virker. Et eksempel på det er Omega-3 fettsyrer, som finnes i fet fisk og beviselig beskytter mot en rekke alvorlige sykdommer, bl.a Åreforkalkning og Hjertesykdom. Dette kan man da ikke fortelle om, da opplysningene blir regnet som en legemiddelpåstand. Dermed blir en lovregel som skal hindre useriøs markedsføring også et hinder for helsebringende adferd i befolkningen. Forskning viser at en rekke kosttilskudd kan hjelpe folk å forhindre sykdom og redusere plager, noe som vil gi en økt livskvalitet for mange.

Jeg vil på denne siden legge ut informasjon om hvordan DU kan forebygge sykdommer, ved å forsterke maten med Kosttilskudd og Urter. Jeg er ingen lege, dermed tar jeg utgangspunkt i boken til Stig Bruseth & Dag Tveiten "Helse på grønn resept" samt Knut Flytlie (forfatter av Vitaminrevolusjonen),  i forhold til anbefalte mengder. I tillegg supplerer jeg med nyere forskning der det passer, spesielt når det gjelder Brokkolieffekten. Ettersom jeg er selvstendig representant for The Broccoli Company (TBC) og har brukt deres produkter som forebygging siden 1997, vil jeg avslutte hvert avsnitt med hvilke produkter de har som passer til forebygging av aktuell sykdom. TBC produserer Kosttilskudd etter GMP standard, noe som sikrer høy kvalitet og dermed trygt kan anbefales. 

For å oppnå God Helse og Mer Energi, samt bremse aldringsprosessen holder det ikke bare å forsterke maten med Kosttilskudd og urter. Vi må ha fokus på maten vi spiser også. Jeg vil over tid legge ut informasjon ang Blodtypedietten (av Dr. Peter J. D'Adamo) og Sone kosthold (av Dr. Barry Sears). Om du spiser mat i forhold til din blodtype og mengde og sammensetning etter Sone kosthold, samt forsterkning av maten ved Kosttilskudd fra TBC og drikker renset vann, legger du det beste grunnlaget for et langt liv med God Helse og Mye Energi. 

Lykke til:)

Brita Veiby 29.07.2016 19:45

brokkoli som hadde noe på selve blomsten. Så ut som spindelvev, men også små lyse og mørke prikker/ som små erter. Er det en sykdom ? Kan den spises ?

Geir 29.07.2016 19:49

Heisann 😀
Hørtes ikke bra ut, men det aner jeg ikke hva skyldes dessverre 😯

Helge 18.01.2013 14:59

Hei, bra side, hva med sopp og paprika hvilken effekt har de på type A

Geir 18.01.2013 18:19

Sånn generelt så kan man si at matvarer på Unngå liste gir problemer flere steder i kroppen. Paprika bl.a irriterer magesekken. Både sopp og paprika bør unngås.

helge 18.01.2013 14:24

hei
hva er grunnen til at tomater er så skadelig for type A, er selv A+, har lest at lykopen er viktig spessiellt mot prostata problemer, inneholder mye antioks

Geir 18.01.2013 14:49

Les mer om lektiner her: http://www.brokkolieffekten.com/40562294
Altså under Blodtypedietten og kjennemerker :)

Geir 18.01.2013 14:48

Hei. Tomater er stappfulle av lektiner som kalles panhemagglutinaner (kleber alle blodtyper). For Blodtype A og B betyr det trøbbel for immunsystemet.

| Svar

Nyeste kommentarer

15.10 | 23:10

Avacado handler mest om et "gammelt" syn på fett, så jeg ville nok ikke personlig byttet den ut først :)
Lykke til :)

15.10 | 23:07

Hei Irene
Kokos kan forverre fordøyelsen til Blodtype O, så bør unngås ved helseproblemer.

15.10 | 05:07

Hva er grunnen for å ikke inkludere kokos og Avocado for type O? Viktig kilde til fett i mitt kosthold

01.08 | 21:43

Hei.
Det har du helt rett i.
Har vært litt hektisk en periode, så har ikke fått oppdatert som ønsket.
Du kan også få mer info på www.dadamo.com